Piep van Sante

Mijn creatieve loopbaan ben ik in 1980 begonnen als weefster. Na de lerarenopleiding Textiele Werkvormen aan D' Witte Lelie in Amsterdam en weefopleiding in Zweden ben ik een weefatelier in Amsterdam begonnen van waaruit ik veel in opdracht heb gewerkt en weeflessen heb gegeven. Voor het ontwerpen van weefsels en weefpatronen is een grafische blik nodig en als dochter van een graficus ging het grafische bloed toch intenser kriebelen en ben ik mijzelf steeds meer gaan verdiepen en uiteindelijk gaan omscholen, in het grafische vak. Inmiddels ben ik sinds 1998 als zelfstandig grafisch vormgever werkzaam.

Naast mijn grafische werk was er al jaren een grote behoefte om te schilderen en mijn eigen creatieve ontdekkingsreis te maken zonder te moeten voldoen aan wat klanten van mij vragen. Afgelopen zomer heb ik een heerlijk atelier gevonden in Middenbeemster waar ik schilder met heel veel passie en plezier.

Mijn werk is abstract en ontstaat spontaan vanuit mijn fantasie of is ge´nspireerd door iets wat ik tegenkom en/of fotografeer om daar vervolgens mijn eigen draai aan te geven. Ik werk vooral met acryl op doek maar Computer-Art, in de vorm van digitaal schilderen, vind ik ook bijzonder interessant om verder uit te diepen.www.piepvansante.nl
e-mail: info@piepvansante.nl
telefoon: 0299 - 684174
mobiel: 06 - 36148626