KunstWerkRuimte is gevestigd aan de Jisperweg te Westbeemster. De Beemster is door UNESCO in 1999 tot werelderfgoed benoemd.

In de stolpboerderij (totaal 14 x 14 meter) bevindt zich het 'vierkant' met daaromheen diverse open (sub)ruimten. Er zijn verder een atelier (binnen en buiten), diverse terrassen, een jonge fruitboomgaard, een moestuin, een kleine kas en veel weiland. Het perceel is totaal groot 0,7 hectare en omgeven door weiland, waar koeien en schapen lopen. De ruimte is royaal en bij voorkeur geschikt voor een gezelschap van ca 8 tot 16 personen. In geval van mooi weer kan het aantal deelnemers groter zijn.

De Beemsterkaasfabriek (Cono) bevindt zich op ca 10 minuten loopafstand. Er zijn diverse boerenbedrijven in de nabije omgeving, die biologische producten als knoflook, appelsap, boerenkaas, jam (aan de weg) verkopen. In de omgeving zijn tevens diverse toprestaurants gevestigd: Het Heerenhuis te Middenbeemster (ca 1 km), Aagje Deken te Middenbeemster (ca 2 km), Het Wapen van Munster in De Rijp (ca 2 km,) De Hofstee te Noordbeemster ( ca 3 km).

U kunt ook golfen om de 'hoek' op de 9 holes golfbaan. Er zijn voldoende overnachtings- mogelijkheden van eenvoudig tot luxer in diverse Bed & Breakfast gelegenheden en hotels.

Indicatie tarieven KunstWerkRuimte:
1 dagdeel € 300
2 dagdelen € 500
meer dagdelen op aanvraag

Lunch (ook picknick) van eenvoudig tot bijzonder van € 15 tot € 35 per persoon.

Koffie & thee | sap | water en ‘zoet- &zout’ happen | fruit € 7,50 per persoon per dagdeel.

Diverse apparatuur beschikbaar tegen vergoeding.